H. van Wijnen - Since 1864

Zalmrokerij H. van Wijnen B.V. bedrijfsinformatie

Foto

Zalmrokerij H. van Wijnen B.V. bedrijfsinformatie

Zalmrokerij H. van Wijnen is  één van Europa’s meest moderne en bekende rookhuizen met meer dan 300 jaar ervaring. Als typisch familiebedrijf zijn onze idealen heel eenvoudig:

Ons streven is de smakelijkste, kwalitatief hoogwaardigste en milieuvriendelijkste gerookte visdelicatessen te produceren tegen een concurrerende prijs. Daarnaast bieden we een uitstekende service. We investeren in langetermijnrelaties met onze cliënten. Dit alles zonder ooit de typische Taste & Tradition van zalmrokerij H. van Wijnen uit het oog te verliezen.

Hoe bereiken we dit?

Zalmrokerij H. van Wijnen bereikt dit alles door de beste grondstoffen te gebruiken die volledig traceerbaar zijn, door strikte kwaliteitseisen te stellen, grondige controles uit te voeren en zeer deskundig personeel in te zetten. Voeg hier ons ultra modern machinepark en een wereldwijd logistiek netwerk aan toe en u zult begrijpen dat wij zo in staat zijn om onze gerookte, gemarineerde & innovatieve producten te bezorgen waar en wanneer u dat wilt. Vacuüm, MAP of per stuk verpakt, al naar gelang uw wensen. We hebben de juiste smaak, formaat & producten voor iedereen, van winkel tot groothandel en van catering tot industriële cliënten.

We zijn gehuisvest tussen de rivieren IJssel & Lek in het hart van Nederland, dichtbij wat ooit de grootste zalmhaven van Europa was. Dit is een ideaal logistiek startpunt om locaties over de hele wereld te bereiken met gekoelde vrachtwagens, per boot of vliegtuig. Meer dan 200 toegewijde medewerkers staan klaar om uw wensen te vervullen of zelfs te overtreffen.

Zalmrokerij H. Van Wijnen is uitgegroeid tot een maatstaf van stabiliteit, kwaliteit en smaak in de gerookte zalmbranche.